Un nou proiect despre stilul meu de viață, călătorii, mâncare, nunți, inspirație și multe surprize!

Cine e #TOFILIE?

Născut în Botoșani, crescut în Bucecea, licean în Dorohoi și în prezent student în Iași, vreau să mă stabilesc aici, în online. Fac parte din generația care are ceva de spus și am crescut o dată cu tehnologia. Așadar, #Tofilie crede că refugiul nostru este chiar aici.

Studiez cu drag Comunicare și relații publice, iar viitorul meu doresc să-l construiesc în jurul acestui domeniu. Cred că de aici și prezența mea în mediul online. Gândul cu care am început acest blog a fost să am un proiect personal unde să fiu de-a dreptul LIBER.

Proiectele în care sunt implicat

Un proiect din care fac parte este ICM (iCreate MEDIA – echipă foto-video). Îmi petrec majoritatea timpului cu filmări, fotografii, editare și evenimente.

Despre TCT (Tineri către tineri) pot spune că este un proiect unde, alături de colega mea Oana, încercăm să dezbatem cele mai importante teme din viața unui tânăr. Este vorba de o emisiune de 48 de minute pe un post de TV local dar și pe YouTube.

Pasiunile mele

SOCIAL MEDIA

Am cunoscut în 2010 hi5-ul și în 2011 Facebook-ul și de atunci am creat o pasiune pentru rețelele de socializare. Pe Facebook am creat câteva comunități de români: Asta-i România, Da’ și fain câ’s moldovean, Mândru că sunt Român. În total, peste 31.000 de persoane primeau mesajele mele. Cu timpul am coordonat echipe Media ale multor evenimente. De asemenea, am administrat multe pagini de Facebook (cele mai multe din plăcere) și am reușit să învăț singur toate tehnicile și strategiile media.

GRAFICĂ

Trebuia să le ofer oamenilor content original așa că am descoperit programele online de editare. Cele trei programe fără de care nu puteam trăi erau: piZap, iPiccy și PicMonkey. Treptat am descărcat Photoshop și Illustrator și abia atunci am descoperit ce înseamnă cu adevărat grafica. Tot ceea ce știu astăzi este meritul tutorialelor de pe YouTube. Am urmat și un curs complet de Photoshop susținut de Cristian Barin.

FOTO – VIDEO

În 2013 am primit prima cameră foto și astfel am creat comunitatea orașului Bucecea. Orice cadru surprins prin ieșirile pe afară îl postam și mă bucuram apoi de aprecierile bucecenilor. Pasiunea pentru videografie am descoperit-o în cadrul întâlnirile ATOR Bucecea. Realizam clipuri aproape la toate întâlnirile și cu timpul iată că aceasta este ocupația mea de bază.


Contactează-mă!

Dacă dorești să îmi trimiți ideile, propunerile sau gândurile tale, poți folosi formularul de contact de aici.