Zi de naștere – Andreea Marc


Totul s-a întâmplat pe 17 decembrie 2019. M-am trezit la ora 07:00 și am început să mă pregătesc pentru marea petrecere a Andreei Marc. Ceva neobișnuit pentru că de obicei zilele de naștere se sărbătoresc seara.

Înainte de aniversări este indicat să nu mănânci acasă foarte mult ci să te păstrezi pentru mesele copioase. Chiar dacă Andreea ne-a promis că va avea gustări, nu am ieșit din casă fără să mănânc foarte bine și să fiu hidratat.

Am ajuns în jur de ora 08:00. Locația era plină de oameni. Eram acolo să oferim cel mai frumos cadou, chiar dacă acesta nu era ambalat corespunzător sau legat cu o fundiță roșie.

Am întâlnit-o pentru prima dată pe Andreea Marc, una dintre cele mai vechi bloggerițe din Iași. De câțiva ani, de ziua ei de naștere, îi place să ofere cadouri altora. Așa a făcut și anul acesta prin campania #DonatOM.

Andreea Marc, #DonatOM | Foto: The Phope

Campania #DonatOM


Am aflat de această campanie chiar de la lansarea ei în mediul online. Mi-am spus că nu pot lipsi la un astfel de eveniment, mai ales că am o plăcere deosebită atunci când donez.

Andreea Marc, una dintre cele mai vechi bloggerițe din Iași, lansează campania #DonatOM, prin care își serbează ziua de naștere la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași și invită 100 de oameni să doneze sânge și să primească în schimb 100 de cadouri de la partenerii campaniei.”

Comunicatul de presă #DonatOM

Am început să donez sânge de la vârsta de 18 ani, în cadrul unor campanii organizate de liceul la care învățam. Am reușit să donez în 2 ani de 5 ori și abia aștept să treacă cele 3 luni pentru a mă întoarce la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină.

Campania organizată de Andreea Marc a fost un real succes. Peste 85 de persoane au donat sânge și am salvat împreună peste 255 de vieți în doar câteva ore.

Am primit și cadou de ziua ei!


Cu ajutorul sponsorilor, toți cei care am fost declarați apți pentru a dona sânge, am primit o sticlă de vin roșu, o carte, o pungă de grisine, un kit de cosmetice pentru păr, o pernă, o brățară împletită în culorile campaniei, un sticker #DonatOM.

Partea și mai frumosă a campaniei este că nu trebuie să așteptăm până anul viitor să donăm în cadrul #DonatOM, ci ne putem organiza propria zi de naștere sub același concept. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular de înscriere și să mă inviți la ziua ta!